„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane

- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Portal AutoMane prvenstveno je namijenjen ljudima koji žele kupiti rabljeni automobil, a ne znaju na što prilikom kupnje trebaju obratiti pozornost kod pojedine marke vozila. Zato je slogan i glavna misao vodilja prilikom osnivanja portala AutoMane „PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ“!

Kao što je poznato, tržište rabljenih vozila je u stalnom porastu što zbog ekonomske situacije koja vlada kako u našoj zemlji tako i diljem svijeta, a i zbog dobre i kvalitetne ponude rabljenih vozila.

Ideja za pokretanje portala AutoMane rodila se u studenom 2013. godine, nakon što je osnivač i začetnik ideje Jurica Panić sam bio u mukotrpnoj potrazi za rabljenim vozilom. Jurica je pokušavao preko svakojakih foruma i internet stranica te stručnjaka dobiti što više informacija o željenom rabljenom vozilu, no to je trajalo i trajalo te nije baš donijelo zadovoljavajuće rezultate.

Tada je nastala ideja da skupi sva iskustva sa foruma, različitih izvora te od stručnih osoba i postavi ih na jedno mjesto da bude lako dostupno svima i u svakom trenutku.

Ponuda rabljenih automobila je iz dana u dan sve veća i da bi se olakšala potraga za što boljim primjerkom rabljenog vozila osmišljen je naš portal koji upozorava na što bi prilikom kupnje trebalo obratiti pozornost. Naravno, kako to biva, sama ideja nije dovoljna da se preko noći pokrene tako veliki projekt.

Tako je nakon nekoliko dana razmišljanja i sazrijevanja ideje tvrtka osnivača Jurice Panića stupila u kontakt sa tvrtkama "Studio Style89", "Wetworkslab j.d.o.o. - Informatičke usluge" i zajedničkim snagama su krenuli u zahtjevan posao izrade portala.

Podatci na portalu prikupljani su mjesecima i provjereni kod stručnjaka te će svakodnevno biti ažurirani. Nadamo se da će se portal u skoroj budućnosti proširiti i na svakodnevne kolumne iz auto-moto svijeta. Cilj nam je na noge postaviti kvalitetan izvor informacija o rabljenim i novim automobilima za sve zaljubljenike u aute i za one koji jednostavno samo žele provjeriti što kupuju.

Nadamo se ugodnom čitanju! :)

Vaš tim AutoMane.

Oglašavanje na portalu Automane

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.